Partnereink

Partnereink

Avaya

Az Avaya piacvezető a globális, nagyvállalati kommunikációs rendszerek területén. A cég egyesített kommunikációs és contact center megoldásokat, illetve az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat kínál közvetlenül és viszonteladó partnerein keresztül, cégek és szervezetek részére az egész világon.

Tovább

Hewlett-Packard Magyarország Kft.

2010 júliusában a Hewlett-Packard (HP) felvásárolta a 3COM-ot, ezáltal egy olyan gyártóvá vált, amely a piaci igényeket az elvárásokat magasszinten képes teljesíteni. Széles termékportfóliója biztosítja, hogy az általános előírásokon túl az egyedi igényeknek is megfeleljen.

Tovább

Hewlett Packard Enterprise

A Hewlett Packard Enterprise iparágvezető technológiai vállalatként lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy gyorsabban és messzebbre jussanak működésük során.
Egyedülállóan széles portfolióval – a felhőtől az adatközponton át, a munkahelyi alkalmazásokon keresztül – számos technológia és szolgáltatás révén segíti ügyfeleit mindenütt a világon egy hatékonyabb, termelékenyebb és biztonságosabb IT megalkotásában.

Tovább

Cisco Systems Magyarország Kft.

A Cisco System Inc. világszerte élenjár technológiai újdonságok valamint kutatás-fejlesztés támogatásokban. Eredményes együttműködésünknek köszönhetően bővült hálózati megoldásokkal és szolgáltatás portfólióval állunk ügyfeleink magas szintű kiszolgálásra. 

Tovább

Aruba Networks

Az Aruba Networks a vezeték nélküli hálózatbiztonság legkiemelkedőbb szakértője. Technológiájával olyan biztonságos Wi-Fi hálózatok építhetőek ki, ahol akár sok ezer, központilag menedzselt eszköz szolgálja ki a felhasználókat. Hálózati üzletágunk az Aruba Networks megoldásaival megbízható Wi-Fi hálózatokat épít ki ügyfelei részére. 

Tovább

LG Electronics

Az LG meghatározó szerepet betöltő vállalat az  audiovizuális  piacon. Nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy termékeivel minél teljesebb értékű élményt kínáljon felhasználói számára. Vizuáltechnikai megoldásaink során is kiemelt figyelmet fordítunk a minőség és meghízhatóság kiépítésére.
Ügyfeleink audiovizuáltechnikai rendszeréhez – LCD és plazmatelevíziók, audio-és videotermékek, audio rendszerek és még számos egyéb LG terméket kínálunk.

Tovább

Samsung

A Samsung Electronics technológiai innovációja a magyarázat a vállalat folyamatos növekedésére és elsőrangú teljesítményére. Piacon kimagasló szerepe révén, folyton fejlesztik és bővítik a stratégiai termékek skáláját. Kiemelkedő minősége és magas teljesítményének köszönhetően a vizuáltechnikai portfóliónk tartalmazza mindazokat az audiovizuális eszközöket, melyekre hosszú távon építhet.

Tovább

Draka

A Draka Holding megbízható partnerünké vált a távközlési kábelek és infrastrukturális megoldások kiépítéséhez szükséges termékek ellátásában. Szoros együttműködésünknek köszönhetően szakmai kiszolgálásunk színvonala tovább emelkedett, ezzel erősítve ügyfeleink megbízhatósági faktorát a Bravonet Kft.-vel szemben.

Tovább

iStorage

Cégünk 2014 augusztusa óta kiemelt viszonteladóként foglalkozik a titkosított adathordozók között kiemelkedő iStorage termékek forgalmazásával. Az iStorage termékek között egyaránt megtalálhatóak a kormányzati, nagyvállalati és lakossági igényeknek megfelelően fejlesztett termékek. Az általunk forgalmazott pendrive-ok és külső HDD-k segítségével mindig biztonságban tudhatja legfontosabb adatait.

Tovább