bravonetvizualtechnika.jpg

Vizuáltechnika

A Bravonet tevékenységei között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. Megoldásaink a legmodernebb konferenciatermi és vezérlőtermi megoldásoktól egészen a legújabb vizuál- marketing és rendezvényt támogató látvány-eszközökig magába foglal.

Cégünk nagyfokú tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén.

 

Megoldásaink

További vizuálkommunikációs megoldások

Touchscreen

A mindennapok részévé vált technológia, mely megjelenésekor gyakorlatilag forradalmasította az információ áramlását. Annyira részünkké vált, hogy gyakran észre sem vesszük, pedig mindenhol ott van: az érintőképernyős mobiltelefon, vagy önkiszolgáló kioszk a legjobb példák erre.
A technológia a billentyűzet, illetve az egér helyett a képernyő megérintésével biztosítja a szoftver vezérlését. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb bármely munka e platform használatával: adatbevitel érintőképernyős monitoron, jegy vásárlása/nyomtatása önkiszolgáló kioszk segítségével akár sorbaállás nélkül, vagy csak egyszerűen információ lekérdezése.

Leggyakoribb felhasználási területei a következőek:

  • Vendéglátás
  • OktatásIpar (folyamatirányítás)
  • Turizmus
  • Kereskedelem (pl.: repterek)


További információért kérjük, lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

SamsungLG