bravonetvizualtechnika.jpg

Vizuáltechnika

A Bravonet tevékenységei között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. Megoldásaink a legmodernebb konferenciatermi és vezérlőtermi megoldásoktól egészen a legújabb vizuál- marketing és rendezvényt támogató látvány-eszközökig magába foglal.

Cégünk nagyfokú tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén.

 

Megoldásaink

További vizuálkommunikációs megoldások

Stadion vision

Korunk egyik legfejlettebb és összetettebb, ebből adódóan komoly tömegeket elérő kommunikációs megjelenítő és információs hálózata. Mindazon digitális tartalmak melyek megtekinthetőek egy stadion kijelzőin immár akár személyre szabhatóan is megjeleníthetőek akár mobil eszközökön is aminek köszönhetően új kommunikációs platform jelenik meg a fogyasztók irányába.

Sportesemények esetében ez jelenthet egyedi, máshol nem látható kameraállásokat, ismétléseket, további egyedi tartalmakat, melyek csak a dedikált felhasználókhoz juthatnak el, ezáltal új fogyasztó csoportot generálva.

További információért kérjük, lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

SamsungLG