bravonetvizualtechnika.jpg

Vizuáltechnika

A Bravonet tevékenységei között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. Megoldásaink a legmodernebb konferenciatermi és vezérlőtermi megoldásoktól egészen a legújabb vizuál- marketing és rendezvényt támogató látvány-eszközökig magába foglal.

Cégünk nagyfokú tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén.

 

Megoldásaink

További vizuálkommunikációs megoldások

Plazma fal

Cégek vizuáltechnikai arculatához szervesen illeszkednek a dekoratív figyelemfelkeltő plazmafalak. Recepciós pultok környezetének kialakítását érdekessé, változatossá teszik ezek a megoldások. Az áruháztechnikában, a bankvilágban is komoly marketinghatást érhetünk el a különféle módon konfigurálható plazma falak segítségével. A járókelőket megállásra késztetik ezek az izgalmas látványok.

Plazma fallal kapcsolatos kérdéseivel  forduljon Kollégánkhoz!

SamsungLG