bravonetvizualtechnika.jpg

Vizuáltechnika

A Bravonet tevékenységei között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. Megoldásaink a legmodernebb konferenciatermi és vezérlőtermi megoldásoktól egészen a legújabb vizuál- marketing és rendezvényt támogató látvány-eszközökig magába foglal.

Cégünk nagyfokú tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén.

 

Megoldásaink

További vizuálkommunikációs megoldások

Maszkolt vetítés

A technika, amit a hátulról vetített fóliák hoztak, forradalmasította a nagy fényerejű, éles, kontrasztos és magas minőségű, álló- és mozgó képek megjelenését. A vetítés egy szabadon választható formára és méretre vágott fóliára történik, melyet hátulról egy projektor vetít meg. Képe nem csak szemből éles: akár 170 fokos szögből is kitűnően látható. Az üzembe helyezés igen egyszerű, a projektor rögzítése után mindössze a fóliát kell felragasztani: kirakatra, belógatott üvegre, műanyag felületre, vagy akár mozgó reklám esetén autók üvegfelületeire is elhelyezhető.

Az egyedülálló képességeknek összessége nagy szórakoztatási élményt és információs lehetőséget nyújt, a telepítés lehetséges helyszínei szinte végtelen számúak (kereskedelmi bemutatók, múzeumok és oktatási létesítmények, stb.).


További információért kérjük, lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

SamsungLG