bravonetvizualtechnika.jpg

Vizuáltechnika

A Bravonet tevékenységei között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. Megoldásaink a legmodernebb konferenciatermi és vezérlőtermi megoldásoktól egészen a legújabb vizuál- marketing és rendezvényt támogató látvány-eszközökig magába foglal.

Cégünk nagyfokú tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén.

 

Megoldásaink

További vizuálkommunikációs megoldások

LED fal

Napjaink legnépszerűbb technológiája a LED-es technológia. Alkalmazása széleskörű, minden felhasználói igényt kielégít. A LED technológia előnyei közül kiemelendő a hosszú élettartam és az alacsony energiafogyasztás.

A táblák súlya moduláris felépítésükből adódóan nem számottevő, ezért egyszerűen és gyorsan telepíthetőek, az installációs munkák elvégzéséhez nem kell nagy erőket mozgósítani. Pár ember 1-2 óra alatt könnyedén felszereli a táblát az előre elkészített tartószerkezetre. Minimális szervizigény jellemzi a berendezéseket, emellett esetleges javítása is könnyedén elvégezhető, mivel a fényforrások könnyen hozzáférhetőek.

 

A Led fal rendszerrel kapcsolatos további kérdéseivel lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

SamsungLG