bravonetvizualtechnika.jpg

Vizuáltechnika

A Bravonet tevékenységei között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. Megoldásaink a legmodernebb konferenciatermi és vezérlőtermi megoldásoktól egészen a legújabb vizuál- marketing és rendezvényt támogató látvány-eszközökig magába foglal.

Cégünk nagyfokú tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén.

 

Megoldásaink

Oktatótermi megoldások

Smart táblák

Interaktív oktatástechnika

A SMART termékek egy dinamikusan fejlődő tanulási környezet legfőbb elemeiként lettek megalkotva, illetve azért olyan sokoldalúak, hogy a pedagógusok és a diákok valóban szívesen használják, és biztosak legyenek abban, hogy a technológia sohasem hagyja cserben őket.

A SMART termékek rendszeresen nyernek nemzetközi díjakat, valamint a felhasználók is elismerik azok hatékonyságát, megbízhatóságát és egyszerű kezelhetőségét. 

További információért, kérjük lépjen kapcsolatba Kollégánkkal! 

SamsungLG