bravonetvizualtechnika.jpg

Vizuáltechnika

A Bravonet tevékenységei között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. Megoldásaink a legmodernebb konferenciatermi és vezérlőtermi megoldásoktól egészen a legújabb vizuál- marketing és rendezvényt támogató látvány-eszközökig magába foglal.

Cégünk nagyfokú tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén.

 

Megoldásaink

Konferencia és tárgyalótermi megoldások

Tolmács rendszerek

Többnyelvű konferenciák, előadások ideális kelléke a tolmács rendszer, mely jellemzően egy vezetékes és egy vezeték nélküli blokkból épül fel. Előbbi a beszélő hangját juttatja el a szinkrontolmácshoz, utóbbi a tolmácstól a hallgatóig közvetíti a hangot infravörös fény segítségével. Rendszertől függően egyidejűleg természetesen több tolmács is dolgozhat, a hallgatóság pedig vevőkészüléken található csatornaválasztó segítségével döntheti, el mit szeretne hallani a fülhallgatón. A tolmács rendszer összeköthető a konferencia rendszerekkel is, így akár arra is csatlakoztatható a vevőkészülék.

Tolmács rendszerek kiépítésével kapcsolatos kérdéseivel lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

SamsungLG