bravonetvizualtechnika.jpg

Vizuáltechnika

A Bravonet tevékenységei között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. Megoldásaink a legmodernebb konferenciatermi és vezérlőtermi megoldásoktól egészen a legújabb vizuál- marketing és rendezvényt támogató látvány-eszközökig magába foglal.

Cégünk nagyfokú tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén.

 

Megoldásaink

Konferencia és tárgyalótermi megoldások

Tárgyaló foglaló rendszer

Nagyobb létszámú iroda mindennapi életében komoly gondot okozhat a tárgyalószoba órabeosztás szerkesztése és naprakész frissítése. A tárgyalófoglaló rendszer segítségével egy úgynevezett beépített érintőképernyőn keresztül könnyen nyomon követhető az adott terem foglaltsága. A rendszer többféle levelezőszerverhez integrálható, így garantálja a valós idejű, naprakész információk szolgáltatását, ezzel megkönnyítve a cégek mindennapi életét.

Tárgyaló foglaló rendszerrel kapcsolatos további kérdéseivel lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

SamsungLG