bravonetvizualtechnika.jpg

Vizuáltechnika

A Bravonet tevékenységei között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. Megoldásaink a legmodernebb konferenciatermi és vezérlőtermi megoldásoktól egészen a legújabb vizuál- marketing és rendezvényt támogató látvány-eszközökig magába foglal.

Cégünk nagyfokú tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén.

 

Megoldásaink

Konferencia és tárgyalótermi megoldások

Konferencia vezérlés

Napjaink legkomolyabban felszerelt konferenciatermeit külön vezérlőegységgel lehet a leghatékonyabban működtetni: minél több berendezésből áll az adott tárgyaló, annál bonyolultabb annak üzemeltetése és használata.

A vezérlőegységnek köszönhetően minden eszköz közvetlenül elérhető, használata egyénre szabható, emellett egyszerre akár több eszköz is vezérelhető. A menü könnyen áttekinthető és értelmezhető, körülményektől függően pedig vezetékes, vagy vezeték nélküli verzióban is elérhető, emellett többféle méretben és kijelzővel is installálható.

Konferenciavezérlési megoldással kapcsolatos kérdéseivel lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

SamsungLG