bravonetvizualtechnika.jpg

Vizuáltechnika

A Bravonet tevékenységei között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. Megoldásaink a legmodernebb konferenciatermi és vezérlőtermi megoldásoktól egészen a legújabb vizuál- marketing és rendezvényt támogató látvány-eszközökig magába foglal.

Cégünk nagyfokú tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén.

 

Megoldásaink

Konferencia és tárgyalótermi megoldások

Konferencia technika

Nagyobb tárgyalók vagy sok résztvevős konferenciabeszélgetések hasznos kiegészítői lehetnek a beépített hangszóróval rendelkező végpontok, melyek mikrofonjai érintéssel aktiválhatóak. Ezen egységek fejhallgató csatlakozással is rendelkeznek, szükség esetén pedig olyan további részegységekkel is bővíthetőek, mint pl. a tolmácsrendszer, hangosítás, stb.

Konferencia technikai megoldásokkal kapcsolatos kérdéseivel lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

SamsungLG