bravonetvizualtechnika.jpg

Vizuáltechnika

A Bravonet tevékenységei között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. Megoldásaink a legmodernebb konferenciatermi és vezérlőtermi megoldásoktól egészen a legújabb vizuál- marketing és rendezvényt támogató látvány-eszközökig magába foglal.

Cégünk nagyfokú tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén.

 

Megoldásaink

Konferencia és tárgyalótermi megoldások

Hangtechnika

Hiába jól felszerelt egy terem, ha a hangosítás nem megfelelő. Az egyszerű és kompakt hangfalaktól kezdve a több 1000 wattos komplett rendszerekig bezárólag csak a fantázia szabhat határt a lehetőségeknek. Mikrofonok tekintetében a felhasználáshoz legjobban illeszkedő megoldást prezentáljuk, legyen szó kézi, csiptetős, vagy egyéb típusról.

Hangtechnikai megoldásokkal kapcsolatos kérdéseivel lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

SamsungLG