bravonetvizualtechnika.jpg

Vizuáltechnika

A Bravonet tevékenységei között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. Megoldásaink a legmodernebb konferenciatermi és vezérlőtermi megoldásoktól egészen a legújabb vizuál- marketing és rendezvényt támogató látvány-eszközökig magába foglal.

Cégünk nagyfokú tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén.

 

Megoldásaink

Digitális tartalom menedzsment

Media playerek

A media lejátszók a professzionális kijelző rendszerek szerves részét képezik, profi megjelenítést és akár távoli rendszerkezelést is kínálnak. Támogatják a legtöbb médiaformátumot, emellett nem csak digitális, de akár analóg kimeneten is FULL HD felbontást kínálnak. Megfelelő/Kiegészítő pluginek használatával xls, doc, ppt fájlok lejátszására is képes a lejátszó.

Sok esetben a lejátszók szerves részét képezik a különféle tartalom – és kijelző menedzser szoftverek is: a különféle sablonok mellett akár „drag & drop” módszerrel is előre megszerkeszthetőek a profi tartalmak, valamint távoli helyekről is menedzselhetőek.


A Media playerekkel kapcsolatos további kérdésével lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

SamsungLG