bravonetvizualtechnika.jpg

Vizuáltechnika

A Bravonet tevékenységei között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. Megoldásaink a legmodernebb konferenciatermi és vezérlőtermi megoldásoktól egészen a legújabb vizuál- marketing és rendezvényt támogató látvány-eszközökig magába foglal.

Cégünk nagyfokú tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén.

 

Megoldásaink

Digitális tartalom menedzsment

Large Format Display

A Large Format Dispplay a kijelzők felhasználhatósági sokszínűségére utal. Jellemzője a 24/7 működés, emellett nem csak vízszintesen, hanem függőlegesen is tájolható, valamint a kivételes betekintési szög és masszívabb, strapabíróbb kivitel melyek fő ütőkártyái az LFD termékkörnek. A Digital Signage rendszerek egyik alapeleme, így kiemelten fontos szerepe van: az ideális megoldás nagyban hozzájárul a vállalkozás sikeréhez.

A Large Format Display rendszerrel kapcsolatos további kérdésével lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

SamsungLG