bravonetvizualtechnika.jpg

Vizuáltechnika

A Bravonet tevékenységei között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. Megoldásaink a legmodernebb konferenciatermi és vezérlőtermi megoldásoktól egészen a legújabb vizuál- marketing és rendezvényt támogató látvány-eszközökig magába foglal.

Cégünk nagyfokú tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén.

 

Megoldásaink

Digitális tartalom menedzsment

Digital Signage

A digital signage kifejezés talán legpontosabb megfelelője a „digitális tartalomszolgáltató rendszer”. Jelenleg a legdinamikusabban fejlődő hirdetési felület, mivel egyszerre tud szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat megjelenítetni egy elektronikus képernyőn.


Több ágazat, mint például a marketing, online média, vizuáltechnika rendkívül hatékony eszközévé vált a mindennapokban. Hatékonyságát annak köszönheti, hogy célzottan ott fejti ki a hatását, ahol a közvetített marketingüzenet a célközönség által megvásárolható.

A digital signage összetételét tekintve egy hardver és egy szoftver együttese, melyet egy elektronikus képernyő (LCD kijelző, plazma, AMOLED) mutatja a választott tartalmat. A monitor méretét tekintve rugalmas, akár egészen kicsi mérettől a több száz cm-ig terjedhet.Nem csak reklám felületként alkalmazható, hanem kiváló információs pultként vagy kirakati dekorációnak is, valamint várótermekben is elhelyezhetők például repülőtér, múzeum, bank vagy orvosi rendelő előterében.

 

 Tudjon meg többet a digital signage adta lehetőségekről, lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

SamsungLG