bravonettelekommunikacio.jpg

Telekommunikáció

 

Szeretne olyan telekommunikációs megoldásokat alkalmazni, melyek használatával irodája mindig ott van, ahol Ön? Kézzelfogható szakértői elemezések alapján, konkrét, tervezhető költségek és fejlődés mellett nyújtjuk ezt Önnek.

Az irodában számtalan eszköz található arra, hogyan tartsa a kapcsolatot ügyfeleivel, partnereivel, de mi történik, ha átlépjük az iroda küszöbét, vagy az országhatárt? Költségnövekedéssel, vagy a kapcsolatok átmeneti felfüggesztésével kell számolnia.

  • Felmérjük cégének kommunikációs szokásait és ezzel kapcsolatos költségeit és kielemezzük az így kapott adatokat.
  • Egy olyan telekommunikációs rendszer ajánlatot kínálunk Önnek, mely a korábban említett szempontok szerint számokban egyértelműen mérhető sikereket hoz Önnek.

Telekommunikációs megoldásokat nyújtó divíziónk, akár egyszerű kommunikációs feladat, akár komplex rendszerek tervezésében, kiépítésében is megtalálja az Ön cégének leginkább megfelelő megoldáscsomagot.

Megoldásaink

Video kommunikáció

Video softPhone

AVAYA FLARE 

Képzelje el azt a lehetőséget, hogy a kedvenc kommunikációs eszközei, úgymint video, email, Instant Message, közösségi oldalak, és a telefon csupán egy érintésre vannak öntől. Majd helyezze ezeket az eszközöket egyetlen közös munkaterületre és megkapja az Avaya Flare élményét, amelyet arra terveztek, hogy megváltoztassa a kommunikációs és együttműködési szokásait.

Az Avaya Flare folyamatos kommunikációs élményt nyújt, valamint használata könnyű, kényelmes és azonnali segítséget nyújt az aktuális feladatra való koncentrálásban. Az Avaya Flare egyedülállóan személyes munkafolyamatokra korszerűsíti alkalmazásait, amellyel elkerülheti a technológiák közötti korlátok okozta frusztrációt. Amikor az Avaya Flare segít Önt a kommunikáció kezelésében, több időt tölthet üzleti ügyeinek intézésével.

Az Avaya Flarehez hasonlót még nem látott. Kijelöli azokat a feladatokat, amelyekre sürgősen figyelmet kell fordítania. Lehetővé teszi, hogy az aktuális feladathoz illessze a kommunikációs módot ide-oda kapcsolva az Instant Message, hang, video, email és közösségi média események között. Kapcsolatokat és tartalmakat húzhat át az érintő képernyő használatával.

A szöveg érzékeny chat, email, közösségi oldalak és video kommunikációs párbeszédek kézbesítésének köszönhetően az Avaya Flare jelentős áttörés a vállalati együttműködésben. Amikor az idő lényeges tényező, azonnali többszintű együttműködési alkalmakat tesz lehetővé, így felgyorsítja a kritikus döntéshozatalt és segít az üzlet megkötésében. Egy olyan emberközpontú megközelítést jelent a valós idejű interakciókhoz, amely kijelzi az aktuális kommunikációt és jelenléti információt – a kapcsolatokra kattintás után a megfelelő dokumentumra történő behúzással segít önnek elkerülni a végtelen keresgélést a szükséges információ után.

Az Android operációs rendszerén keresztül nagyfokú rugalmasságot kínál, és vállalkozása számára megkönnyíti, hogy egyedülálló alkalmazásokat hozzon létre vagy maximálisan használja ki egy harmadik fél ajánlatait.

  • Egyszerű
  • Folyamatos
  • Kényelmes
  • A kommunikáció és együttműködés teljesen új módja!

 

Ez az AVAYA FLARE élménye!

Ha még többet szeretne megtudni az Avaya Flare asztali video eszközről, lépjen kapcsolatba Munkatársainkkal!

OracleIPCNICEAvaya