bravonettelekommunikacio.jpg

Telekommunikáció

 

Szeretne olyan telekommunikációs megoldásokat alkalmazni, melyek használatával irodája mindig ott van, ahol Ön? Kézzelfogható szakértői elemezések alapján, konkrét, tervezhető költségek és fejlődés mellett nyújtjuk ezt Önnek.

Az irodában számtalan eszköz található arra, hogyan tartsa a kapcsolatot ügyfeleivel, partnereivel, de mi történik, ha átlépjük az iroda küszöbét, vagy az országhatárt? Költségnövekedéssel, vagy a kapcsolatok átmeneti felfüggesztésével kell számolnia.

  • Felmérjük cégének kommunikációs szokásait és ezzel kapcsolatos költségeit és kielemezzük az így kapott adatokat.
  • Egy olyan telekommunikációs rendszer ajánlatot kínálunk Önnek, mely a korábban említett szempontok szerint számokban egyértelműen mérhető sikereket hoz Önnek.

Telekommunikációs megoldásokat nyújtó divíziónk, akár egyszerű kommunikációs feladat, akár komplex rendszerek tervezésében, kiépítésében is megtalálja az Ön cégének leginkább megfelelő megoldáscsomagot.

Megoldásaink

Call és contact centerek

Call centerek

A call centerek olyan virtuális vagy fizikai telefonközponti rendszerek, ahol telefonos ügyfélszolgálati munkatársak vagy telefonos értékesítők nagy mennyiségű telefonhívást bonyolítanak. A rendszer abban különbözik egy telefonközponttól, hogy a hívások és az ügyintézők különféle szempontok alapján mérhetők, a hívásokat legtöbbször felveszik, rögzítik, illetve a kollégák munkáját különböző adatbázis integrációkkal könnyítik, esetenként automatizálják.

A call center ügynökök munkaidejének maximális kihasználása érdekében munkájuk során nem csak bejövő hívásokat fogadnak, hanem kimenő hívásokat is kezdeményezhetnek.

A technológia hardver összetevői a telefonkészülékek, a headsetek, a háttéradatbázishoz hozzáférést biztosító asztali számítógépek, munkafelügyeletet szolgáló, illetve a telefonos hívásfogadó és elosztó hardverelemek. Gyakorlatban az automatikus híváselosztás (ACD) az elérhető legjobb ügynökhöz kapcsolja a hívást, így csökken az ügyfél problémájának megoldására fordított idő. A beszédfelismerő (speech recognition) és beszédszintetizáló (speech synthesis) szoftvereknek köszönhetően a problémák egy részét már ügyfélszolgálati munkatársak nélkül tudják megoldani az ügyfelek. A beszédelemzés (speech analytics) képes elemezni a bejövő hívásokat, és még a hívás alatt javasolhatja az ügyfélszolgálati munkatársnak, hogy tegyen értékesítési ajánlatot az ügyfélnek. Az ügyfélszolgálati tevékenység minőségének javításában a rögzített beszélgetésekben az adatbányászat (data mining), azaz szövegből plusz információk kinyerése és a természetes beszéd feldolgozása is segít.

A virtuális call centerekben a VoIP technológiának köszönhetően távoli vagy otthoni dolgozókat alkalmaznak, akik távoli irodákban, telephelyeken vagy otthonról, sőt, esetleg más országokból dolgoznak – de a VoIP technológiának köszönhetően a hívásokat gyorsan és költséghatékonyan földrajzilag távol lévő helyekre tudják továbbítani, az ügyfél várakoztatása nélkül. A távoli vagy otthoni call center ügynökök munkája általában alacsonyabb költségekkel jár – sokszor előfordul, hogy fogyatékkal élők is foglalkoznak ezzel a tevékenységgel.


Az Avaya call és contact center megoldásai piacvezető termékek világpiaci viszonylatban, így bátran ajánljuk Önnek is hosszútávú megoldásként!

OracleIPCNICEAvaya