bravonetszolgaltatasaink.jpg

Szolgáltatásaink

Annak érdekében, hogy a valódi problémákra valódi megoldásokat tudjunk kínálni, szolgáltatásainkat ügyfeleink megkérdezésével alakítottuk ki. Ezt a jövőben sem kívánjuk másként tenni, hiszen az Ön problémája egyben a mi problémánk is. Olyan szolgáltatás csoportokat dolgoztunk ki, amelyek figyelembe veszik igényeit, és amelyek nagyban segítik vállalkozását abban, hogy az aktuális körülményeknek megfelelően a lehető leghatékonyabban minimalizálni tudja a telekommunikációra, hálózati és vizáltechnikai megoldásokra fordított kiadásait.

 

Konzultáció, szaktanácsadás

Amennyiben felül akarja vizsgálni hálózati infrastruktúráját, annak sérülékenységét, illetve tervezi a közeljövőben hálózatának bővítését és nem tudja, hogyan oldja meg optimálisan, úgy forduljon hozzánk bizalommal. Több éves tapasztalattal rendelkező mérnökeink állnak rendelkezésére.

Felmérjük jelenlegi hálózatát, megvizsgáljuk annak optimalizálást, bővítési lehetőségeit. Szakembereinkkel közösen, együtt gondolkodva tervezzük meg hálózatának fejlesztését, bővítését, építését.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégánktól!

OracleIPCNICEAvayaCiscoHPHewlett Packard EnterpriseLGSamsung