bravonethalozat.jpg

Hálózat és infrastruktúra

 

Felgyorsult világunkban az egyik legnagyobb változáson az információ mennyisége, minősége és áramlási sebessége esett át. Ma már elengedhetetlen, hogy ennek a változásnak a hatásait a különböző piaci szegmensekben jelen lévő cégek, intézmények felkészülten tudják kezelni. Az információáramlás, már nem csak a verbális kommunikációról szól, hanem adatok, hangok, mozgó-és állóképek küldéséről és fogadásáról is. Ahhoz hogy ezeket a csomagokat időben, az elvárt minőségben, a megfelelő biztonsággal és gyorsasággal tudjuk mozgatni, szükségünk van egy jól megtervezett hálózati infrastruktúrára, valamint a feltételeket biztosító, kiszolgáló aktív és passzív eszközökre. 

Az informatikai gyártók fejlesztéseiknek, előrelátó gondolkodás módjának köszönhetően, olyan eszközök állnak rendelkezésünkre, melyek biztosítják/biztosíthatták a változáshoz szükséges megoldásokat, erőforrásokat. Ahhoz, hogy a felhasználó optimális, költséghatékony és biztonságos eszközöket tudjon választani és működtetni, ma már elengedhetetlen egy olyan rendszerintegrátor, aki naprakész információkkal, megfelelő mérnöki, tervezői tudással és gyártói kapcsolattokkal rendelkezik.

A Bravonet olyan komplex megoldásokat nyújt felhasználóinak, amelyekkel a fent leírtaknak megfelelően tudják kialakítani a cégek, intézmények optimális és hatékony működését.

Megoldásaink

Infrastruktúra építési megoldások

Rendezők kialakítása

A rendezők a hálózati infrastruktúra elosztó központjai, melyek aktív és passzív eszközöket tartalmaznak és tömérdek kábelt. A rendezők megfelelő kialakítása, tervezése nagyban megkönnyíti az üzemeltetést és a strukturáltságot, nem utolsó sorban eszközeinek élettartamát. Mai világunkban ezek a szekrények már-már az irodánk bútoraként is szolgálnak, ezért elengedhetetlen, hogy esztétikailag is rend legyen benne.

A Bravonet Kft. készséggel áll rendelkezésére legyen szó meglévő rendező szekrénye újrarendezéséről vagy akár új szekrény kialakításáról.


További információért lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

CiscoHP