bravonethalozat.jpg

Hálózat és infrastruktúra

 

Felgyorsult világunkban az egyik legnagyobb változáson az információ mennyisége, minősége és áramlási sebessége esett át. Ma már elengedhetetlen, hogy ennek a változásnak a hatásait a különböző piaci szegmensekben jelen lévő cégek, intézmények felkészülten tudják kezelni. Az információáramlás, már nem csak a verbális kommunikációról szól, hanem adatok, hangok, mozgó-és állóképek küldéséről és fogadásáról is. Ahhoz hogy ezeket a csomagokat időben, az elvárt minőségben, a megfelelő biztonsággal és gyorsasággal tudjuk mozgatni, szükségünk van egy jól megtervezett hálózati infrastruktúrára, valamint a feltételeket biztosító, kiszolgáló aktív és passzív eszközökre. 

Az informatikai gyártók fejlesztéseiknek, előrelátó gondolkodás módjának köszönhetően, olyan eszközök állnak rendelkezésünkre, melyek biztosítják/biztosíthatták a változáshoz szükséges megoldásokat, erőforrásokat. Ahhoz, hogy a felhasználó optimális, költséghatékony és biztonságos eszközöket tudjon választani és működtetni, ma már elengedhetetlen egy olyan rendszerintegrátor, aki naprakész információkkal, megfelelő mérnöki, tervezői tudással és gyártói kapcsolattokkal rendelkezik.

A Bravonet olyan komplex megoldásokat nyújt felhasználóinak, amelyekkel a fent leírtaknak megfelelően tudják kialakítani a cégek, intézmények optimális és hatékony működését.

Megoldásaink

Infrastruktúra építési megoldások

Alépítmények építése

Az alépítmény két végpontot összekötő, a kábelek védelmét szolgáló zárt rendszer. Legtöbb esetben csöveket fektetnek le a földbe, melybe később behúzzák a kábeleket. Létezik közmű alagút illetve más célra kiépített hálózat, mely felhasználható ilyen célra (pl. Metro alagút, szennyvíz csatornarendszer). Az alépítmények szerves részét képezik még további létesítmények is, melyekben a kötéseket illetve elosztó rendszereket és a kábelek kifejtését lehet létrehozni. Ilyen létesítmények például a betonszekrények, nagyelosztók és elosztó dobozok.


Alépítmények építésével kapcsolatos kérdéseivel kérjük, keresse fel Kollégánkat!

CiscoHP