bravonethalozat.jpg

Hálózat és infrastruktúra

 

Felgyorsult világunkban az egyik legnagyobb változáson az információ mennyisége, minősége és áramlási sebessége esett át. Ma már elengedhetetlen, hogy ennek a változásnak a hatásait a különböző piaci szegmensekben jelen lévő cégek, intézmények felkészülten tudják kezelni. Az információáramlás, már nem csak a verbális kommunikációról szól, hanem adatok, hangok, mozgó-és állóképek küldéséről és fogadásáról is. Ahhoz hogy ezeket a csomagokat időben, az elvárt minőségben, a megfelelő biztonsággal és gyorsasággal tudjuk mozgatni, szükségünk van egy jól megtervezett hálózati infrastruktúrára, valamint a feltételeket biztosító, kiszolgáló aktív és passzív eszközökre. 

Az informatikai gyártók fejlesztéseiknek, előrelátó gondolkodás módjának köszönhetően, olyan eszközök állnak rendelkezésünkre, melyek biztosítják/biztosíthatták a változáshoz szükséges megoldásokat, erőforrásokat. Ahhoz, hogy a felhasználó optimális, költséghatékony és biztonságos eszközöket tudjon választani és működtetni, ma már elengedhetetlen egy olyan rendszerintegrátor, aki naprakész információkkal, megfelelő mérnöki, tervezői tudással és gyártói kapcsolattokkal rendelkezik.

A Bravonet olyan komplex megoldásokat nyújt felhasználóinak, amelyekkel a fent leírtaknak megfelelően tudják kialakítani a cégek, intézmények optimális és hatékony működését.

Megoldásaink

Hálózati megoldások

WAN hálózatok

Globalizált világunkban már kevés az a vállalkozás, ami ne rendelkezne több telephellyel, alkalmazottai ne csak az irodában látnának el feladatot, az üzleti partnereikkel ne lenne informatikai támogatást is igénylő kapcsolata.

Ma már minimum internet kapcsolattal illik rendelkezni minden cégnek, akkor kijelenthetjük, hogy kevés kivétellel, de szinte minden vállalkozásnak szüksége van a lokális hálózatán felül, (WAN) nagykiterjedésű hálózati megoldásokra. A Bravonet Kft. a vezető gyártók megoldásait kínálja WAN hálózatok kialakításához, legyen szó egy egyszerű internet elérésről, vagy akár a bonyolult VPN, MPLS/VPLS, VoIP/QoS technológiákról.


További információért lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

CiscoHP