bravonethalozat.jpg

Hálózat és infrastruktúra

 

Felgyorsult világunkban az egyik legnagyobb változáson az információ mennyisége, minősége és áramlási sebessége esett át. Ma már elengedhetetlen, hogy ennek a változásnak a hatásait a különböző piaci szegmensekben jelen lévő cégek, intézmények felkészülten tudják kezelni. Az információáramlás, már nem csak a verbális kommunikációról szól, hanem adatok, hangok, mozgó-és állóképek küldéséről és fogadásáról is. Ahhoz hogy ezeket a csomagokat időben, az elvárt minőségben, a megfelelő biztonsággal és gyorsasággal tudjuk mozgatni, szükségünk van egy jól megtervezett hálózati infrastruktúrára, valamint a feltételeket biztosító, kiszolgáló aktív és passzív eszközökre. 

Az informatikai gyártók fejlesztéseiknek, előrelátó gondolkodás módjának köszönhetően, olyan eszközök állnak rendelkezésünkre, melyek biztosítják/biztosíthatták a változáshoz szükséges megoldásokat, erőforrásokat. Ahhoz, hogy a felhasználó optimális, költséghatékony és biztonságos eszközöket tudjon választani és működtetni, ma már elengedhetetlen egy olyan rendszerintegrátor, aki naprakész információkkal, megfelelő mérnöki, tervezői tudással és gyártói kapcsolattokkal rendelkezik.

A Bravonet olyan komplex megoldásokat nyújt felhasználóinak, amelyekkel a fent leírtaknak megfelelően tudják kialakítani a cégek, intézmények optimális és hatékony működését.

Megoldásaink

Hálózati megoldások

Virtualizáció

Az adatközponti hardver elemek meglehetősen magas költségtényező egy vállalat életében éppen ezért nagyon fontos, hogy a rendelkezésre álló erőforrásainkat a lehető legoptimálisabban használjuk ki.

A virtualizáció segítségével sokkal hatékonyabban tudjuk kezelni a drága eszközeinket, lehetőséget biztosít a különböző üzleti alkalmazások pillanatokon belüli erőforrás kiszolgálására, esetleges katasztrófa esetén azok disastery site-ra menekítésére. A Bravonet Kft. megoldás portfóliójában elérhetőek, mint a szerver-storage, mind pedig a network és kliens virtualizációs megoldások.


További információért lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

CiscoHP