bravonethalozat.jpg

Hálózat és infrastruktúra

 

Felgyorsult világunkban az egyik legnagyobb változáson az információ mennyisége, minősége és áramlási sebessége esett át. Ma már elengedhetetlen, hogy ennek a változásnak a hatásait a különböző piaci szegmensekben jelen lévő cégek, intézmények felkészülten tudják kezelni. Az információáramlás, már nem csak a verbális kommunikációról szól, hanem adatok, hangok, mozgó-és állóképek küldéséről és fogadásáról is. Ahhoz hogy ezeket a csomagokat időben, az elvárt minőségben, a megfelelő biztonsággal és gyorsasággal tudjuk mozgatni, szükségünk van egy jól megtervezett hálózati infrastruktúrára, valamint a feltételeket biztosító, kiszolgáló aktív és passzív eszközökre. 

Az informatikai gyártók fejlesztéseiknek, előrelátó gondolkodás módjának köszönhetően, olyan eszközök állnak rendelkezésünkre, melyek biztosítják/biztosíthatták a változáshoz szükséges megoldásokat, erőforrásokat. Ahhoz, hogy a felhasználó optimális, költséghatékony és biztonságos eszközöket tudjon választani és működtetni, ma már elengedhetetlen egy olyan rendszerintegrátor, aki naprakész információkkal, megfelelő mérnöki, tervezői tudással és gyártói kapcsolattokkal rendelkezik.

A Bravonet olyan komplex megoldásokat nyújt felhasználóinak, amelyekkel a fent leírtaknak megfelelően tudják kialakítani a cégek, intézmények optimális és hatékony működését.

Megoldásaink

Hálózati megoldások

Menedzsment

Az üzleti igények folyamatos változásának sebessége magasabb, mint előtte bármikor is és az IT infrastruktúránknak ezt követnie kell.
A Menedzsment megoldás hivatott biztosítani a folyamatos működést, csökkentenie kell az üzemeltetésre mért feladatokat, és biztosítania kell a szolgáltatásokat és applikációkat, amikor az üzlet csak kívánja azt.

A Bravonet Kft. olyan infrastruktúra menedzsment megoldásokat kínál, ami az infrastruktúra monitoringon és konfiguráció menedzsmenten felül további számos szolgáltatást ad, mint például az autentikáció központi kezelése, a kábeles és kábelnélküli hálózatok egységes kezelése, virtualizált környezet managementje, alkalmazások teljesítményének monitorozása, szolgáltatási szint monitorozás és további számos hasznos funkció.


Menedzsment megoldásainkkal kapcsolatban kérjük, keresse fel Kollégánkat!

CiscoHP