bravonethalozat.jpg

Hálózat és infrastruktúra

 

Felgyorsult világunkban az egyik legnagyobb változáson az információ mennyisége, minősége és áramlási sebessége esett át. Ma már elengedhetetlen, hogy ennek a változásnak a hatásait a különböző piaci szegmensekben jelen lévő cégek, intézmények felkészülten tudják kezelni. Az információáramlás, már nem csak a verbális kommunikációról szól, hanem adatok, hangok, mozgó-és állóképek küldéséről és fogadásáról is. Ahhoz hogy ezeket a csomagokat időben, az elvárt minőségben, a megfelelő biztonsággal és gyorsasággal tudjuk mozgatni, szükségünk van egy jól megtervezett hálózati infrastruktúrára, valamint a feltételeket biztosító, kiszolgáló aktív és passzív eszközökre. 

Az informatikai gyártók fejlesztéseiknek, előrelátó gondolkodás módjának köszönhetően, olyan eszközök állnak rendelkezésünkre, melyek biztosítják/biztosíthatták a változáshoz szükséges megoldásokat, erőforrásokat. Ahhoz, hogy a felhasználó optimális, költséghatékony és biztonságos eszközöket tudjon választani és működtetni, ma már elengedhetetlen egy olyan rendszerintegrátor, aki naprakész információkkal, megfelelő mérnöki, tervezői tudással és gyártói kapcsolattokkal rendelkezik.

A Bravonet olyan komplex megoldásokat nyújt felhasználóinak, amelyekkel a fent leírtaknak megfelelően tudják kialakítani a cégek, intézmények optimális és hatékony működését.

Megoldásaink

Hálózati megoldások

Adatcentrumi megoldások

A mai korszerű adatcentrumoknak komoly kihívásoknak kell megfelelnie. A szerverek és a háttértárolók valamint az ezeket kiszolgáló hálózat szerves egységet képeznek. Menedzselhetőség szempontjából ugyancsak ezen egységgel kell együtt kezelni az áramellátást, hűtést és tűzvédelmet.

Napjainkban már alapelvárás egy adatcentrumtól, hogy ezen alkotó rendszereket képesek legyünk konvergensen, környezettudatosan és alkalmazásorientáltan kezelni, illetve menedzselni. A virtualizáció már nem csak szerver és háttértároló szinten elvárt, de az adatcentrumot kiszolgáló hálózat szintjén is biztosítani szükséges, hogy a teljes IT infrastruktúránk képes legyen az üzleti elvárások minél dinamikusabb kiszolgálására.
A Bravonet Kft. vállalja a szabványoknak megfelelő, a legfrissebb igényeket kiszolgáló, magasan virtualizált adatcentrumok teljes körű tervezését, az esetleges engedélyek beszerzését, a teljes kivitelezés lebonyolítását, szakértését.


Adatcentrumi megoldásokkal kapcsolatban keresse fel Kollégánkat!

CiscoHP