bravonethalozat.jpg

Hálózat és infrastruktúra

 

Felgyorsult világunkban az egyik legnagyobb változáson az információ mennyisége, minősége és áramlási sebessége esett át. Ma már elengedhetetlen, hogy ennek a változásnak a hatásait a különböző piaci szegmensekben jelen lévő cégek, intézmények felkészülten tudják kezelni. Az információáramlás, már nem csak a verbális kommunikációról szól, hanem adatok, hangok, mozgó-és állóképek küldéséről és fogadásáról is. Ahhoz hogy ezeket a csomagokat időben, az elvárt minőségben, a megfelelő biztonsággal és gyorsasággal tudjuk mozgatni, szükségünk van egy jól megtervezett hálózati infrastruktúrára, valamint a feltételeket biztosító, kiszolgáló aktív és passzív eszközökre. 

Az informatikai gyártók fejlesztéseiknek, előrelátó gondolkodás módjának köszönhetően, olyan eszközök állnak rendelkezésünkre, melyek biztosítják/biztosíthatták a változáshoz szükséges megoldásokat, erőforrásokat. Ahhoz, hogy a felhasználó optimális, költséghatékony és biztonságos eszközöket tudjon választani és működtetni, ma már elengedhetetlen egy olyan rendszerintegrátor, aki naprakész információkkal, megfelelő mérnöki, tervezői tudással és gyártói kapcsolattokkal rendelkezik.

A Bravonet olyan komplex megoldásokat nyújt felhasználóinak, amelyekkel a fent leírtaknak megfelelően tudják kialakítani a cégek, intézmények optimális és hatékony működését.

Megoldásaink

Biztonságos áramszolgáltatás

Akkumulátorok

Az akkumulátorok a szünetmentes áramforrások motorjai, ezért cégünk kizárólag kiemelkedő minőségű akkumulátorokat alkalmaz és ajánl ügyfelei részére. Fontos,hogy amennyiben cserére szorulnak akkumulátorai, a lehető legrövidebb időn belül tegye meg ezt, ugyanis az elhasználódott eszközök exponenciálisan rontják a szünetmentes áramforrás kapacitását. A modern szünetmentes tápegységekben található egy érzékelő, amely értesít bennünket, ha az akkumulátort ki kell cserélni.

Érdemes, hogy figyeljen a jelzésekre, így időben tud akkumulátorokat cserélni, ezáltal növelve informatikai eszközeinek a rendelkezésre állását.

További információért lépjen kapcsolatba Kollégánkkal!

CiscoHP