bravonettelekommunikacio.jpg

Telekommunikáció

 

Szeretne olyan telekommunikációs megoldásokat alkalmazni, melyek használatával irodája mindig ott van, ahol Ön? Kézzelfogható szakértői elemezések alapján, konkrét, tervezhető költségek és fejlődés mellett nyújtjuk ezt Önnek.

Az irodában számtalan eszköz található arra, hogyan tartsa a kapcsolatot ügyfeleivel, partnereivel, de mi történik, ha átlépjük az iroda küszöbét, vagy az országhatárt? Költségnövekedéssel, vagy a kapcsolatok átmeneti felfüggesztésével kell számolnia.

  • Felmérjük cégének kommunikációs szokásait és ezzel kapcsolatos költségeit és kielemezzük az így kapott adatokat.
  • Egy olyan telekommunikációs rendszer ajánlatot kínálunk Önnek, mely a korábban említett szempontok szerint számokban egyértelműen mérhető sikereket hoz Önnek.

Telekommunikációs megoldásokat nyújtó divíziónk, akár egyszerű kommunikációs feladat, akár komplex rendszerek tervezésében, kiépítésében is megtalálja az Ön cégének leginkább megfelelő megoldáscsomagot.

Megoldásaink

Telefon alközponti megoldások

Kis irodai és otthoni megoldások

IP Office

Az AVAYA virtuális irodai megoldása lehetővé teszi, hogy az alkalmazottak az interneten át a központi irodaival azonos minőségű vezetékes és vezeték nélküli video-, hang-, és adatkapcsolathoz juthatnak otthonukban vagy a fiókirodákban.  

A szélessávú internet fejlődésének köszönhetően valóra vált az a lehetőség, hogy bármikor, bárhonnan és bármilyen eszközön megvalósítható legyen a mobil munkavégzéshez szükséges adat- és ezen át VoIP (Voice over IP), azaz hangátvitel. Mindezek révén egyre több olyan virtuális vállalkozás működése válik lehetővé idő és térbeli kötöttségek nélkül, amelyre korábban nem volt lehetőség.

Az AVAYA Home Office segítségével az alkalmazottak szinte bárhonnan dolgozhatnak az irodai íróasztaluknál megszokott technológiákkal és szolgáltatásokkal. Hasznos irodaterületük "kiterjesztése" révén hozzáférhetnek többek között az IP-alapú, biztonságos hálózaton zajló hang- és video kommunikációhoz is.

Az eszköz automatikus, előre beállított telepíthetőségének köszönhetően az alkalmazottaknak nem kell bajlódni az üzembe helyezéssel sem. A "beavatkozás nélküli" telepítéssel a vállalatok több ezer helyszínre kiterjeszthetik irodájukat, miközben biztosak lehetnek abban, hogy alkalmazottaiknál minimális a hibák lehetősége, így gyakorlatilag informatikai segítségnyújtásra sincs szükség.

Ismerkedjen meg Ön is az IP Office által nyújtott lehetőségekkel és kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégánktól!

OracleIPCNICEAvaya