Bemutatkozás

A Bravonet Kft. a Bravogroup Office üzletágaként alakult 2011-ben azzal a célkitűzéssel, hogy a hálózati és infrastruktúra valamint a telekommunikációs szolgáltatások és megoldások területén különálló szakmai csapattal egy sikeres, erős ágazatként támogassa a Bravogroup Office-t a magyarországi infokommunikációs piacon.

Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően hálózat és telekommunikációs területen meghatározó hazai vállalattá váltunk. Partnereink bizalmát szakmai kompetenciánk és ügyfélközpontú gondolkodásmódunkon keresztül nyertük el.

2014-től strukturális átalakulásunkat követően kibővített portfólióval és üzletággal állunk ügyfeleink teljes körű rendelkezésére. Info- és vizuálkommunikációs szolgáltatásainkat elsősorban az államigazgatási intézményeknek valamint a közép és nagyvállalatoknak kínáljuk.

Minősítéseink és referenciánk továbbá magasan képzett szakembereink garantálják a legösszetettebb megoldások teljes körű kivitelezését valamint a megbízható és stabil együttműködésünket.

 

Területeink

1. Telekommunikáció

Széleskörű megoldás portfóliónkat az egyszerű kommunikációs feladatoktól a legbonyolultabb rendszerek kivitelezéséig vállaljuk.

2. Hálózat és infrastruktúra

Optimális és költséghatékony eszközöket, naprakész információk és megfelelő mérnöki, ill. tervezői tudást nyújtjuk  a biztonságos működésért.

3. Vizuáltechnika

A legmodernebb vizuálkommunikációs eszközöket és megoldásokat kínáljuk  a leghatásosabb megjelenítésért. 

Filozófiánk

Arra vállalkozunk, hogy ügyfélközpontú gondolkodásmódunkkal a vevőkörünket egyre magasabb színvonalon, testreszabott megoldásokkal tudjuk kiszolgálni és az ehhez szükséges szakmai tudást valamint magas fokú piaci ismereteket minden dolgozónk elsajátítsa és kamatoztathassa a mindennapokban. Célunk, hogy ügyfeleink számára olyan szolgáltatásokat és megoldásokat kínáljunk, melyek hosszútávon stabil és biztos rendszerré válik a mindennapokban.

bravonet_iroda.jpg

Szakmai minősítések

A Bravonet Kft. elhivatott, hogy szakmai csapata magasan képzett szakemberekből álljon. Ehhez szükséges minősítéseket gyártói partnereink szakmai vizsgáin keresztül érjük el. Kiemelten fontosnak tartjuk a naprakész szakmai újdonságok és technológiák elsajátítását, és nagy gondot fordítunk arra, hogy megoldásainkban és szolgáltatásainkban ezt át is adjuk Ügyfeleink részére.


OracleIPCNICEAvayaCiscoHPHewlett Packard EnterpriseLGSamsung